Catering menu

Zimne przystawki

 

Pieczony rostbef wołowy marynowany w rozmarynie i młotkowanym pieprzu

 

Galantyna z kaczki z pistacjami, suszoną żurawiną i rozmarynem

 

Zapieczone figi i szynka parmeńska z kozim serem

 

Terina z kurczaka wędzonego w szpinaku z orzeszkami Pini

 

Wędzona polędwiczka wieprzowa w trawie żubrowej z musem grzybowym

 

Tatar z siekanego łososia z salsą ze świeżego ogórka i aromatyczną kolendra

 

Bruschetta z pieczonym bakłażanem, szalotką i mozzarellą

 

Bruschetta z wędzonego łososia z kaparami, oliwkami i szalotką

 

Krewetka black tiger z salsą z owoców lichi, kolendrą i papryczką piri-piri

 

Wędzony łosoś w tymianku, pieprzu syczułańskim i morskiej soli

 

Grillowania kaczka z rukolą i musem z mango z anyżem

 

Rolada z szynki włoskiej z serkiem mascarpone z kaparami i rukolą

 

Ceviche z łososia z oliwą truflową i sokiem z limonki

 

Roladka z łososia wędzonego z bazyliowym serkiem mascarpone

 

Caprese z grillowanym bakłażanem i pomidorem z Pesto

 

Grzanki z pieczonym rostbefem i tepenadą z suszonych pomidorów i parmezanu

 

Figa faszerowana fetą i świeżą miętą

 

Łosoś marynowany w buraczkach i brandy z cukrem trzcinowym i morską solą

Zupy

 

Botwina ze świeżym koprem i słodką śmietaną

 

Bulion z kurczaka i warzyw z trawą cytrynowa i makaronem sojowym

 

Rybna z halibuta z białym winem i dynią

 

Minestrone z pomidorami pelati i oregano

 

Cebulowa z tymiankiem i grzanką ziołową

 

Żurek z białą kiełbasą i tartym chrzanem

 

Grzybowa z selerem naciowym i świeżą natką

 

Krem z zielonych szparagów

 

Krem z Bazyli z oliwą czosnkową

 

Krem z białych warzyw i karmelizowanej gruszki

 

Krem z pomidorów z koprem włoskim

 

Krem z cukini w aromacie cynamonu

 

Krem z boczniaka z oliwą truflową i kolendrą

 

Krem z marchwi z marynowanym imbirem i kolendrą

 

Krem z dyni ze słodką śmietanką i kardamonem

 

Krem z pieczarek z tymiankiem

 

Krem z buraków z kwaśną śmietaną i koprem

 

Krem z czerwonej soczewicy i prażonego boczku

 

Krem z brokułów w aromacie mięty

 

Krem z duszonych porów

 

Krem z pieczonych papryk z estragonem

 

Krem z groszku zielonego z zielonym curry

 

Krem z pomidorów i brzoskwiń

 

Chłodnik z arbuza z kolendrą, papryczką pir-piri i mięta

 

Chłodnik z ogórka z czosnkiem i koprem

 

Chłodnik z botwiny, rzodkiewki i szczypiorku

 

Chłodnik z melona i słodkich pomidorów z szalotką

 

Chłodnik z wiśni z octem balsamicznym i miętą

Dania główne i dodatki

 

Kurczak cytrynowy z zestami z cytryny i limonki

w aromacie kolendry, imbiru i trawy cytrynowej z ryżem basmati i mixem sałat z winegret balsamicznym

 

Duszona baranina w pomidorach pelati

z rozmarynem i miodem akacjowym z pieczonymi ziemniakami w morskiej soli z sałatką ze świeżego szpinaku

 

Griilowany łosoś marynowany w kolendrze i soku z cytrusów

ze szpinakiem duszonym w maśle ziołowym i sosem z marynowanego imbiru z kaszą Kus-kus z płatkami migdałów

 

Pieczony bakłażan z ratatouille

z pomidorami, szalotką i świeżą bazylią z mixem sałat z winegret cytrusowym

 

Griilowana polędwiczka wieprzowa faszerowana mozzarellą i suszonymi pomidorami

z sosem z leśnych grzybów, rozmarynem z pieczonymi ziemniakami w pesto ziołowym i sałatką z rukoli i pomidorków cherry

 

Penne z pieczoną polędwiczką wieprzową marynowaną w tymianku

blanszowaną cukinią i szparagami w kremowym sosie z pomidorami pelati

 

Orecchiette z paseczkami drobiowej polędwiczki

pikantną kiełbasą chorizo w kremowym sosie z szalotką i parmezanem w aromacie oregano

 

Duszony indyk w mleczku kokosowym w liściach kafir i kolendrze

z papryczką chili i zielonym curry z ryżem jaśminowym gotowanym w zielonej herbacie z sałatką z marynowanego ogórka w imbirze

 

Roladka z kurczaka z suszonymi pomidorami, rukolą i orzechami włoskimi

z sosem kremowym z szalotką i oregano z risotto z serkiem mascarpone, pestkami dyni i grillowaną cukinią

 

Eskalopki z polędwiczki wieprzowej marynowanej w tymianku i musztardzie francuskiej

z sosem truflowym z ziemniakami pieczonymi w maśle ziołowym i fasolką szparagową duszoną w białym winie z pomidorami suszonymi

Desery

 

Tort bezowy z kremem orzechowym

 

Krucha tarta zapieczonymi malinami

 

Ciasto czekoladowe Brownie

 

Puszysty sernik z zestami limonki

 

Krem tiramisu

 

Krem brulee

 

Pana cota z duszonymi malinami z anyżem

 

Tort kajmakowo-żurawinowy

 

Tort z kremem mascarpone z owocami (okolicznościowy)

 

Puree z mango na musie kokosowym

 

Salsa z truskawek w aromacie werbeny cytrynowej

 

Sałatka z truskawek w aromacie werbeny cytrusowej